Gubi Gravity Table Lamp

5 595 DKK

Add to wishlist
Kategori:
Estimeret leveringstid: 4 – 7 dage

Gubi Gravity Table Lamp – Large
Hvid marmor og hvid skærm 

Den nye Gravity Collection designet af Space Copenhagen, der består af en bordlampe og en gulvlampe. Space Copenhagen blev grundlagt i 2005 af Signe Bindslev Henriksen og Peter Bundgaard Rützou. Et designstudie, der arbejder på tværs af flere discipliner fra møbler, belysning og raffinerede genstande til kunstinstallationer, kunstretning og indretning til private hjem, hoteller og restauranter over hele verden.

Gubi Gravity bordlampen er utrolig gennemført, smuk og æstetisk i et design, der passer flot ind i den moderne indretning. Placer lampen på eksempelvis skrivebordet, natbordet eller i vindueskarmen.

Tager sit navn fra lampens karakteristiske balance mellem forankringen af ​​den tunge, cylindriske bund og den lette, luftige skygge, der smeltes smukt sammen til en skulpturel helhed. Gravity Lampen blander diskret elegance, ren funktionalitet og er ubesværet på sin egen kortfattede og enkle måde og giver et meget behageligt lys, der kan skabe forskellige stemninger og udtryk afhængigt af valg af størrelse og kombination af materialer.

Mål: H65

Lampeskærm: Ø41 x 29 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gubi Gravity Table Lamp”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *