Jeg skriver dette oplæg med et stort håb, kilden og glæde i maven. En ny rejse begynder for mig med Gravity Studio, både som indretningsarkitekt, ansat i en spændende virksomhed samt som blogger, jeg håber I vil med på.

Rejsen bliver fuld af oplevelser indenfor design, kunst og livsstil, hvor jeg samtidig deler ud af min erfaring som indretningsarkitekt og livsnyder og løbende deler mine egne kunstværker, andres og entusiasme herom.

Skulle man ikke bare tage mod til sig og redefinere sig selv, sådan virkelig. Der hvor man tænker, hvor er jeg heldig at leve dette liv, og hvor giver det jeg beskæftiger mig med mening for mig og for min omverden. Det har været den største bevæggrund for at kaste mig ud i at skrive på denne blog, ligeledes at turde tænke og have modet til at prøve noget nyt.

Ved etableringen af Gravity Studio som er en kreativ del af Jensen og Jensen Aps, lå det som en kæmpe chance for mig at skabe et univers og platform der bevæger sig i takt med tidens trend og ligeledes spejler min person i et sammenspil med Jer kunder.

Good company in a journey makes the way seem shorter. — Izaak Walton

Svenn Hjartarson fra Studio03 har været helt fantastisk og har hjulpet til at have en inspirerende fotoshootdag, hvor vi både bevægede os i kirke og i natur. Han har skabt nogle super gode billeder af høj kvalitet som jeg kan bruge i mit virke til at understøtte Gravity Studios fremtoning.

Med tusind tak for hjælpen Svenn og din professionalisme, kan jeg varmt anbefale Studio03

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *