Et klassiske udtryk; rene linjer og en elegant detalje i støbningen af træet samt den hvide lak på indersiden af skabene er med til at definere de tidsløse nordisk design vitrine skabe af Lindebjerg Design fra deres ‘classic collection. Den hvide lak gør det muligt at skabe udstillinger i alle stile, former og udtryk, hvor skønheden i de enkelte ting er fremhævet. Så selvom de står i et skab bag ved en låge, er de med til at skabe et bestemt udtryk i indretningen, uanset om det er i stuen, køkkenet eller gangen.

Det klassiske, traditionelle udtryk er blevet skabt igennem de mindste detaljer i håndværket af hvert enkelt træstykke. Både rundinger og indhak i støbningen giver skabene en vis identitet, som er unik til Lindebjerg designet. Netop disse små detaljer gør disse vitriner helt specielle i indretningen – også i mange forskellige stile og udtryk.

Vitrineskabet kan købes i forskellige størrelser og former, så du kan findet netop dét skab, som passer til din indretning og dit formål. De er designet således at de kan bruges i forskellige sammenhæng og på forskellige måder i indretningen. Fælles for dem alle er deres håndværk i verdensklasse og yndige detaljer, som går igen uanset størrelse.

Dette er design skabt til at varer i generationer

De forskellige naturlige farver er ligeledes med til at definere denne klassiske kollektion. Det nøje udvalg af nuancer, farver og træsorter gør det umuligt ikke at få det til at passe i indretningen.

Håndværk i verdensklasse

Udover deres ‘classic collection’ designer Lindebjerg design andre skabe og borde i samme kvalitet og med samme tidsløshed og elegance. Den nordiske stil går igen, men med en frimodighed og et twist, der stadig passer ind i en traditionel, unik indretning.

Lindebjerg Designmøbler er defineret i deres rene linjer og et simpelt udtryk. De udtrykker en tekstur og en varme, der er meget typisk for de nordiske lande. Substansen og skønheden er både tydelige ved berøring og indlysende for øjet.

Deres samlinger af kabinetter belyser elegancen og tidløsheden af det nordiske design. Det fejrer enkelhed, varme og naturlige materialer. Kør din hånd over træet, og du kan mærke substancen. Undersøg det nøje, og du kan se de fine detaljer i håndværket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *