SACkIt er kendt for sin moderne produktportefølje lige fra komfortable sækkestole til deres smarte højtalere. De spørger ‘Get It’? Hvor er sammenhængen? SACkIt er ikke bare din traditionelle møbeldesign virksomhed, men producenter af funktionelle livsstilsprodukter, som passer til det moderne, aktive liv, og heri lægger også sammenhængen mellem møbler og deres højtalere.

SACKit Nordic-serien er en tidløs kombination af det skulpturelle, funktionelle og komfortable, og differentierer sig fra den danske designtradition ved at have mere kant end hidtil set. I Nordic serien finder man bar stole og lounge stole, samt barbordsofabord og sideborde i luksus materialer og dansk design når det er bedst.

De forskellige variationer af hvert enkelt møbel gør det muligt for individuelle sammensætninger og udtryk. Både træ, læder, diverse stof og farver er sammensat for at skabe en kollektion, som har en nordisk rygrad, men med et twist af internationalitet.

Træder man ind i SackIt’s showroom i Aalborg, ses deres produktportefølje i en kontekst, som oser af hygge, komfortabilitet og samtidig, lækker dansk design. Denne kombination er nemlig svær.

Nordic serien er speciel i sig selv, netop fordi denne kombination tydeligt tiltræder. Den appellerer til det danske hjem i form og æstetisk, men samtidig skiller sig ud med sin kant og nøje detaljer.

Noget ellers interessant er at SackIt har været i stand til at beholde et nordisk udtryk og samtidig bruge dristige elementer i designet. Lige fra det sorte til de mørke farver og de ovale former i samtlige dele af hvert møbel.

Håndværket er virkelig i top

Stilarten er tidløs forstået på den måde at forskellige elementer er med til at gør møblet helt unikt i forskellige sammenhænge og opsætninger.  Små detaljer som syninger og tykke kanter er med til at give de ellers nordiske detaljer og finere linjer mere kant og karakter. Derfor er denne serie ikke kun for de moderne, men også for dem der tør lidt mere i deres indretning.

Og med forskellige præg, kan der opstå unikke æstetikker og følelser lige fra det ultra nordiske til det lidt mere internationale modige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *