I det univers som Moshi Moshi Mind befinder sig i, bliver al vægt og energi lagt i, hvad der virkelig betyder noget for os som mennesker. Heri opstår der noget virkelig ægte og tiltalende og giver os som forbruger en følelse af at blive set og værdsat som kunde.

Det lyder måske lidt ophøjet, men trods det er det befriende at brandet tager udgangspunkt i vores behov som menneske og JA, kloden. I Moshi Moshi Mind drager omsorg for ressourcebrug, vores investering af tid og hvordan en bevidstligørelse af det, kan gøre os lidt gladere.

Helt lavpraktisk betyder det, at brugen af råmaterialer eksempelvis er naturens blødeste og bedste fibre. Materialer med lang holdbarhed og uforgængelighed, så langt fra “køb og smid væk” kulturen som man kan komme.

When we throw things away, it goes somewhere.

Tiden går og kommer ikke tilbage, noget man bliver mere bevidst om med alderen, tiden går alt for stærkt og derfor er det meget vigtigt at den går godt, og bruger tid på os selv og sætter pris på den. Tank dig selv op med sund mad, fordybelse, træning og gør det dejligt for dig selv. Lad dig inspirere af Co-owner i Moshi Moshi Mind Rikke Rasmussen, til at leve et mindre kompliceret liv på mange niveauer.

Moshi Moshi Mind er et univers af lækker blødhed til den bevidste kvinde. Med det raffinerede tøj kan du style dit outfit hjemme, men ligeledes også se eksklusiv ud med et par stiletter i tøjet når du skal ud.

Hvis man som Moshi Moshi Mind tror på værdien af ord, at sige det højt som man virkelig føler og som har størst værdi for en selv. At netop det har en helt speciel POWER.

I en travl hverdag med stress og hvor det kan være svært at skabe balance, er det af størst vigtighed at minde sig selv om de sande værdier her i livet. Tag dig tid til dig selv og iklæd dig eksempelvis denne selvkærlighedstrøje så snart du kommer hjem fra dine daglige gøremål.

THIS MOMENT IS YOUR LIFE er brandets direkte tribute til din bevidstgørelse af netop dit liv, med denne november statement sweat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *