I Gravity Studio beskæftiger vi os med alt indenfor indretning
REFERENCER :: Caféministeriet · Sissel Edelbo · Radisson Blu Aalborg · Krogh+Isaksson tandlægerne · Musikkens Hus · Kalejdoskop Bolighus
Kontakt os for
professionel rådgivning
REFERENCER :: Akademikernes A-kasse · Estate Nørrebro · Skovly Ejendomme · Nordkraft · Abra Kadabra · Bent Hansen Møbler · Infocenter Aalborg /Visit Aalborg
Vi er klar til at hjælpe dig med dit indretningsprojekt
REFERENCER ::· Friis & Moltke/Hotel Scanticon Skåde · Café Orangeriet · Grønborg Gulvservice · Lægerne Vejgaard Sundhedscenter · Radisson RED Århus · NORDICALS

Indretningsarkitekt · Mie Hedeman Mortensen

Mit hjerte banker for at indrette og hjælpe mine kunder, med at finde de absolut bedste løsninger i deres hjem eller virksomhed. I gennem min karriere i branchen har jeg lavet en lang række forskellige typer opgaver med hver sine..
Read More

Indretning · Privat

Kravet til den private indretning kan være af meget forskellig karakter. De kreative opgaver jeg arbejder med kan være udfordringer lige fra flytning af en hel ejendom til krav om stilvalg og møbelplanlægning..
Read More

Indretning · Erhverv

Behovet for at skabe arbejdspladser der har sjæl og giver medarbejder lyst til at præstere for firmaet er af yderst vigtighed for den tid vi lever i. Ligeledes er det vigtigt at gøre det man er bedst til. Så har du brug for hjælp..
Read More

Projekter

”Med kreative løsninger og fokus på den personlige indretning, skaber vi løsninger til alle vores kunder. Vi vejleder om valg
af møbler, farver, laver møbleringplaner, 3D visualiseringer og hvad der ellers måtte være nødvendigt”.

Se nedenstående eksempler på tre forskellige typer af indretning..

Indretning · Garderobe

Et ungt par drømte om en innovativ og stilren løsning til, at skabe bedre overblik over tøj, sko og accessories.  Drømmer I om en innovativ, funktionel og unik..
Read More

Indretning · Kalejdoskop Bolighus

I 2015 slog indretningsarkitekt og direktør Mie Hedeman Mortensen dørene op for Aalborgs største bolighus. Et renoverings- og indretningsprojekt projekt, hvor en..
Read More

Indretning · Caféministeriet

I samarbejde med Martin Klyvø, indehaver af Caféministeriet i Aalborg har Gravity Studio de seneste måneder fået til opgave at give caféen et løft..
Read More