Mit hjerte banker for at indrette og hjælpe mine kunder, med at finde de absolut bedste løsninger i deres hjem eller virksomhed.

I gennem min karriere i branchen har jeg lavet en lang række forskellige typer opgaver med hver sine udfordinger.

Jeg synes personligt at noget af det mest spændende ved at skulle løse en ny indretning, er at kunne spore mig ind på mine kunders behov – også dem de ikke selv ved at de har.

Ny kunder spørger mig ofte, hvordan min stil er, som jeg indretter med. Til det vil jeg altid svare, at jeg sætter en stor ære i, at indrette med det udgangspunkt at det er kundens stil der skal pinpointes. Derfor vil jeg altid præsenter en uvildig løsning, selvfølgelig drysset med lidt indretningsmagi.

Jeg mener det har en vigtig betydning for vores generelle sindstilstand, hvordan vi bor og hvad vi omgiver os med. For mig giver det livskvalitet at omgive sig med smukke ting og med en personlig og funktionel indretning.

“Med mere end 20 års erfaring i branchen er jeg klar til at løse dine boligdrømme sammen med dig.”

Det samme gør sig gældende på en arbejdsplads hvor medarbejdernes trivsel er lig med øget effektivitet. Og derfor er vigtigheden af nogle gode rammer også her i højsædet.

Der er generelt ikke så stor tradition for at bruge indretningsarkitekter her i Danmark, det er stadig et mere udbredt  fænomen i udlandet. Jeg vil dog sige, spring ud i det og få en professionel og erfaren sparringspartner, hele vejen igennem dit projekt, og bliv forundret over hvor mange penge du sparer på eventuelle fejlindkøb til dit hjem eller virksomhed.

Jeg hjælper dig til at føre dine indretningsdrømme og ideer ud i livet. Så hvad enten din opgave er af mindre karakter eller i en større skala, så kontakt Gravity Studio, for en uformel samtale og tilbud.

I Gravity Studio vi løser opgaver i hele Danmark samt udland..

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *