Når man træder ind i de smukke lokaler på gadeplan i Danmarksgade som huser Frost/Kjøller, bliver man mødt af en slående imødekommenhed. Bag Frost & Kjøller Ejendomme står duoen Anne Mette Frost og Magnus Kjøller. De opkøber boligudlejningsejendomme i varierende størrelser og udvikler projekter fra første spadestik til sidste penselstrøg.

“Aalborg har oplevet den største befolkningstilvækst af alle kommuner i Danmark, over de seneste 4 år, med 10.000 nye indbyggere, og der forventes samtidig en befolkningstilvækst på 7,2 procent henover de næste 10 år. Der er derfor rigtig stor efterspørgsel, men vi kan ikke skaffe tilstrækkeligt med boliger i centrum. Derfor investerer vi nu i at opføre familieboliger til overkommelige priser i områder som Aalborg Øst, hvor prognoser også viser en forventelig fremgang i folketallet”

Partner Anne Mette Frost & Kjøller Ejendomme
Bag Frost & Kjøller Ejendomme står Anne Mette Frost som en af de to ejere.  Anne Mette er direktør og har sin daglige gang på kontoret i Danmarks gade.

Frost & Kjøller arbejder primært med private lejere, og deres fokus ligger på den høje kvalitet, uanset om der er tale om enkelte, renoverede lejligheder, hele ejendomme eller nybyggeri. Deres ejendomsportefølje består af ejendomme i Aalborg og Nørresundby, hvor de har et stærkt lokalkendskab. Tilfredse og stabile lejere er deres motivation, og den høje kvalitet arbejder altid i forening med fornuftige lejepriser.

Lige nu har de eksempelvis fokus på at udvikle og investere i moderne kvalitetsboliger til leje i Aalborgs nye attraktive bydel Marshalls Allé i det østlige Aalborg.

Her opfører de over 100 boliger til kvalitetsbevidste familier og par, der søger en bolig med funktionel og inspirerende indretning.

Gravity Studio har indgået et samarbejde med Frost/Kjøller ejendomme og glæder os til løbende at følge de spændende projekter som indretningsarkitekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *