Kreativiteten har ingen begrænsninger når du indretter dig med planter, hvad end du laver den smukkeste levende plantevæg, eller opstiller planter i et hjørne i din stue. På billedet får planterne lov til at komme til sin ret, i et smukt sammenspil med hinanden.

Jeg synes at det kan fungere med planter lige godt, om de står i et helt rent udtryk, med samme typer potter i farver og materialer. Ligeleds kan det være smukt, hvis man har modet til at kombinere forskellige størrelser mm. for at give et mere individuelt udtryk i din indretningen i boligen.

Eller hvad med et mere hængende univers, med et mix af forskellige typer planter, der giver udtrykket mere personlighed og kant. Det kan nogle gange være en udfordring i indretningen at få tingene op i højden og dermed få eksempelvis dine planter til at syne af mere. Brug hængepotter som vist herunder som ligeledes skaber miljø i indretning. Grønt skulle også være så godt for øjnene!!!!

Et anderledes brug af “Plantekasser”…

 Hvis du har brug for at skabe et anderledes udtryk med dine plantekasser, måske fordi du allerede har brugt dem kun til planter tidligere, og kun med den ene funktion som plantekasse i forskellige sammenhænge, så lad dig inspirere af disse stylinger.

Her er kasserne brugt kreativt til at skabe miljø ved en sofa i et hjørne.

Eller eksempelvis som et Stilleben, for at give udtryk til dit keramik eller andet unika du ønsker at vis frem på en utraditionel måde. Slip fantasien og din kreativitet løs….

Tak for at du følger mit blogunivers, med de tanker og ideer jeg har her på sitet.

Del gerne dine egne ideer her med mig og med andre, TAK……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *