Design By Us er inde i en spændende udvikling, og udfører eksklusive indretninger som er bemærkelsesværdige indenfor hotel og restaurationsbranchen. Altid med en rafinerethed og utraditionel løsning.

Grundlæggeren af brandet er Rasmus Larsson, som tilbage i 1999 stiftede Design By Us ud fra et legende, humoristisk og lettere provokerende afsæt, og med strejf af maskulin elegance. Jeg elsker dette brand, og man kan ikke andet end blive fascineret af firmaets evnen til at redefinere sig selv, både i udtryk, indretning og i produktudvikling.

Universet er legende og der er tænkt over detaljerne og de raffinerede finesser. Belysningssiden synes jeg specielt er interessant, da der er stor diversitet i sortimentet til at lave de smukkeste indretningsløsninger af international karakter, netop grundet lampernes stemning og materialevalg. 

Der skal mod til ikke at være et typisk Skandinavisk design brand, og det er helt tydeligt at brugen af de mere anderledes elementer, og brugen af farvevalg, som er kendetegnet for design By Us, er med til at give dem netop den profil.

De udfordrer ligeledes vores måde at tænke belysning på, og giver os en anderleds oplevelse som kunde og forbruger.

Brugen af lampen New wave optic er utallig, skab din egen unikke indretning designed by you, og slip fantasien løs i din bolig.

Alt i alt et super dekadent brand, se bare nedenstående firmafoto.  Design By Us er båret af passion for det de beskæftiger sig med, af mennesker, og man møder altid en varm velkomst, hvis man kommer forbi deres kreative showroom på Rentemestervej 43.

Selvfølgelig i det Urbane Kbh NV.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *