Tilbage i 30´erne foregik OL gymnastikken på en lædermåtte og var ligeledes et udbredt redskab i fitnesscentrene rundt omkring i Europa. For ca. 10 år siden begyndte de oprindelige måtter at dukke op som en antikvare og folk begyndte at købe og bruge den på forskellige måder. Men den var ikke beregnet til at blive brugt som et møbel og havde nogle åbenlyse begrænsninger, eksempelvis vejede de 35 kilo og var næsten umuligt at bevæge rundt. De var ikke behagelige og desuden fyldt med grisehår, hvilket gjorde måtten klumpet og asymmetrisk.

Mads Thornam som er grundlæggeren af By Thornam, vidste derfor med ønsket om at bringe dette møbel ind i vores stuer, som et mere legende møbel, at han var nødsaget til at skulle redesigne The M, også omtalt som “Måtten”.

Et helt år skulle der gå med at redesigne og forfine dette produkt, og kun med produktudvikling og brug af de ypperligste materialer og med en raffineret detaljegrad.

Ambitionen var at genopfinde den måde vi ser og bruger møbler på. At skabe og designe møbler, der øjeblikkeligt fanger og beroliger kroppen og sindet, udfordrer det kreative sind og “normalitet”.

The M er et unikt møbel der kan omdannes efter livsstil og behov. Den kan bruges som en sovesofa, lænestol eller elegant gavlmøbel til din seng.

“Jeg vidste, at hvis jeg skulle omdanne det til en drøm, måtte den være helt omdesignet. Det tog mig et år – og mange prototyper – før den havde den rigtige form og egenskaber for at gøre den unik og en af ​​en slags. En af de største udfordringer var at lave et møbel, som kan bruges til at dække tre komplette forskellige behov. “

Skummet i THE M består af to forskellige patenterede lag skum, der gør det bøjeligt, behagelig og letvægt. Mads har både private og professionelle kunder over hele verden, der bruger THE M i meget forskellige miljøer. “Vi har reklamebureauer, der bruger dem i deres konferencelokaler, hoteller, der bruger dem som hovedborde i deres værelser eller opholdsrum samt kunder, der bruger dem i deres hjem eller strandhus indenfor og udenfor.”

Gravity Studio er stolte af vores samarbejde med By Thornam og deres smukke produkter med uanede muligheder. Hvis du er faldet for The M, og har det perfekte sted til den, i netop din bolig, så har du mulighed for at købe den igennem os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *