Velkommen i vores
blogunivers

Her skriver vi om alt indenfor livsstil, kunst, indretning og design

Udforsk vores blogindlæg og lad dig inspirere

Barovier & Toso :: Et unikt lampeunivers

Der er en tendens lige nu indenfor designverdenen som jeg virkelig holder af, og det er brugen af store smukke glas og krystal lysekroner, i alle farver og variationer. Med et væld af forskellige skærmtyper, overdådige størrelser samt..
Read More

By Thornam :: The M

Tilbage i 30´erne foregik OL gymnastikken på en lædermåtte og var ligeledes et udbredt redskab i fitnesscentrene rundt omkring i Europa. For ca. 10 år siden begyndte de oprindelige måtter at dukke op som en antikvare og folk begyndte..
Read More

Design By Us :: Unikke belysninger

Grundlæggeren af brandet er Rasmus Larsson, som tilbage i 1999 stiftede Design By Us ud fra et legende, humoristisk og lettere provokerende afsæt, og med strejf af maskulin elegance. Jeg elsker dette brand, og man kan ikke andet end blive..
Read More

Moshi Mind :: En luksus af blødhed

I det univers som Moshi Moshi Mind befinder sig i, bliver al vægt og energi lagt i, hvad der virkelig betyder noget for os som mennesker. Heri opstår der noget virkelig ægte og tiltalende og giver os som forbruger en følelse af at blive..
Read More

Frost & Kjøller :: Tryghed er det vigtigste

Når man træder ind i de smukke lokaler på gadeplan i Danmarksgade som huser Frost/Kjøller, bliver man mødt af en slående imødekommenhed. Bag Frost & Kjøller Ejendomme står duoen Anne Mette Frost og Magnus Kjøller..
Read More

Gravity Studio :: Donerer til Gestus Galla

Gravity Studio har doneret både et unika kunstværk og yderligere et gavekort af værdi 5000,- dkk til Gestus Galla, der afholdes torsdag d. 25. oktober 2018 på Hotel Hvide Hus, Comwell i Aalborg. Alle donationer og indsamlinger går til..
Read More

:: Creativity is intelligence having fun ::

I de seneste måneder har jeg nydt at vende min egen kreativitet lidt ind. Jeg har fordybet mig i at male og har eksperimenteret med kul, tusch og akvarel farver. Jeg kan ikke definere hvor min inspiration kommer fra, eller hvad værkerne..
Read More

OXDenmarq :: Følelsen af håndlavet

Et nøje udvalg af materialer, som i sig selv er smukt og moderne er rygraden af OXdenmarq og deres møbelkollektioner. Der er helt specielt fokus på følelsen af vintage og udtrykket af danskhed og lethed. Deres populære stol ‘KS chair‘ er..
Read More

Kvänum :: Udfolder sit køkkenunivers

Stemningen i Brahe-køkkenet fra Kvänum er fortættet, eksklusiv og hyggelig med et strejf af maskulin elegance. I Kvänums showroom i Aarhus kan man netop nu opleve et køkkenunivers, som demonstrerer materialernes magt..
Read More

Eden Outcast :: Med noget på hjertet

 Eden Outcast som vi sætter fokus på i dette blogindlæg, er en af vores absolut bedste samarbejdspartnere.  Bag design og interiørbrandet Eden Outcaststår parret,  Nina Frederikke Thomasen Jensen og hendes mand Lars Jensen..
Read More

Ferm Living :: Indret dig med plantebokse

Kreativiteten har ingen begrænsninger når du indretter dig med planter, hvad end du laver den smukkeste levende plantevæg, eller opstiller planter i et hjørne i din stue. På billedet får planterne lov til at komme til sin ret, i et smukt..
Read More

:: The Art Institute of Chicago and much “Moore” ::

Jeg vil lige dele lidt med Jer fra min tur til Chicago. I forbindelse med nomineringen ved GIA AWARD, havde jeg en af dagene, lejlighed til at besøge The Art Institute of Chicago. Det var en KÆMPE oplevelse, og det blev helt tydeligt..
Read More